Tips financieel

Overzicht

Naast voorlichting geven rondom pensioen(opbouw) en de positie hierin voor de vrouw, vinden wij het nuttig en van belang om enkele andere webpagina's op het internet ook te vermelden. Diverse websites welke voorzien in de financiele of administratieve informatiebehoefte voor vrouwen; en in onze ogen nuttig zijn, hebben hier een vermelding.

Algemeen

 • Samen Apart : uitgebreide informatie rondom scheiding middels advocaat en mediation maar ook veel aandacht voor het financiele aspect van een echtscheiding. Ook de blogs over coaching en relatietherapie zijn het lezen waard.
 • Pensioenadviseur : vrijblijvend adviesgesprek inzake financiele planning met mede als onderdeel pensioenadvies nodig? Zie deze pagina van Hypothekersunie pensioenadvies Dit kantoor is ook mede specifiek gericht op advies voor vrouwen.
 • Uitleg pensioenopbouw en vermelding op salarisstrook? Dit salarisadministratie kantoor is mede gespecialiseerd in kredietadvies en pensioenuitleg / opname in de salarisverwerking. Vrijblijvend advies mogelijk voor zowel particulieren alsoook bedrijven ( werkgevers ).
 • De juiste manier van administratie voeren bij voorkeur met een modern boekhoudprogramma online? Volg de link hiervoor en op de website online boekhoudprogramma vind je er echt compleet alles over + een handige vergelijker.
 • Een spaarrekening voor later openen? Kies direct de juiste spaarrekening met de voorwaarden die bij u passen. Een vergelijker van banken en spaarrekeningen is te vinden op www.tebnv.nl/.
 • Op de hoogte blijven van financiele ontwikkelingen en tips lezen over het verbeteren van uw financiele positie? Lees dagelijks de website over alle financiële zaken! - Vezoek finlog.nl en mis niks!
 • De start voor het kiezen van een passende bankrekening is Bank Select -  www.bankselect.nl/ - Hier lees je alles over de verschillende soorten bankrekeningen en hoe je op basis van voorwaarden en kosten de best passende bankrekening kiest.
 • Beleggen kan het rendement op uw kapitaal aanzienlijk verbeteren. Maar alleen indien u de juiste beleggingsproducten kiest die passen bij uw risico keuze. Lees hier alles over op het Strategisch Beleggen portaal en start vandaag nog met beleggen.

Verzekeringen

Boekhouding

 • Hulp bij uw administratie? Kies dan voor uw boekhouding uit te besteden. Hulp bij uw boekhouding kunt u krijgen door het doen van een offerte aanvraag via boekhouding en administratie voor uw administratie uitbesteden, want uw administratie kan goedkoper en beter. Ook voor het verbeteren van processen in uw administratie kunt u hulp krijgen. Lees daarvoor de tips en adviezen voor ondernemen via het ondernemers magazine van Smart Services en bespaar op jaarbasis duizenden euro's.
 • Alles te weten komen over crowdfunding? Je leest op crowdfunding op Smarter Money.
 • Advies over financieringen : Advies Financiering

Wonen

 • Een huis huren? De Woning Koning voor huurhuizen is het portaal voor het vinden van alle appartementen en huizen die in Nederland te huur staan. Diverse huurhuizen aanbieders zijn hier op 1 portaal verzameld.
 • Tips voor bouwen, verbouwen, inrichten en financieen voor een huis zijn te lezen op Solink - https://solink.nl/
 • Advies en kosten van zonnepanelen? Gebruik de diensten voor zonnepanelen advies & kosten | Gratis offerte aanvraag service voor zonnepanelen op uw huis.
ZZP Hypotheek aanvragen

Het verwerven van een hypotheek als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) kan een uitdagende ondernemi...

Lees meer
Pensioen en ontslag

Zelf ontslag genomen? Heb je een arbeidsconflict dat heeft geleid tot ontslag? Gaat je organisatie reorganiseren en is het een ...

Lees meer
Sociaal secretariaat

Het plannen van je pensioen is een complexe en vaak verwarrende taak. Er zijn tal van opties, regels en financiële overwe...

Lees meer
Ik ga scheiden

De beslissing om je relatie op te heffen en van je partner te scheiden, is meestal een ingrijpende, emotionele gebeurtenis. Het gaat vaak gepaard met pijn, verdriet en moeizame...

Lees meer